Casa de bani a primariei localitatii constantene Baraganu, in care se aflau aproape 10.000 de lei, a fost furata, ieri noaptea, transmite NewsIn.

Purtatorul de cuvant al IPJ Constanta, inspectorul Radu Croitoru, a declarat astazi ca politistii au fost sesizati putin dupa miezul noptii, ca sediul primariei Baraganu a fost spart. O echipa de politistii care s-a deplasat la fata locului a stabilit din primele cercetari ca hotii au fortat o fereastra pentru apatrunde in incinta cladirii.

Hotii au rascolit mai multe documente si au luat casa de bani. Primaria nu era prevazuta cu paza si nici nu avea sistem de alarma. Pentru ca seiful era destul de greu, politistii spun ca autorii s-au folosit de o masina pentru a-l cara. In casa de bani se aflau aproape 10.000 de lei, bani proveniti in cea mai mare parte din impozitele incasate de la localnici. Anchetatorii fac cercetari pentru depistarea si identificarea autorilor.

Conform NewsIn, acesta este cel de-al doilea caz inregistrat in judetul Constanta cand persoane necunoscute dau o spargere pentru a sustrage casa de bani. In urma cu aproape doua saptamani, persoane necunoscute au patruns in posta din comuna constanteana Poarta Alba, de unde au furat un seif in care se aflau 3.200 de lei.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.