Cei doi romani au fost ucisi in cursul noptii trecute, in jurul orei 02:00, insa au fost descoperiti abia in aceasta dimineata, la ora 09:30, intr-o zona retrasa, langa stadionul din Torino.

Femeia, Ramona Gabriela N., avea 22 de ani si era din Barlad, iar barbatul, Valerica D., orginar din Roman, avea 37 de ani, au declarat pentru NewsIn surse din MIRA.

Consulul Romaniei la Torino, Alexandru Dumitrescu, a confirmat decesul celor doi cetateni romani, dar nu a putut oferi detalii. "Suntem in faza de cercetari si nu ne putem substitui institutiilor abilitate sa faca acest lucru", a explicat consulul. Dumitrescu a dat asigurari ca va fi oferita asistenta pentru repatrierea celor doua victime, informeaza NewsIn.

Politistii italieni incearca sa configureze un cerc de suspecti. Acestia vor fi ajutati si de politistii romani trimisi de Ministerul Internelor si Reformei Administrative, in Italia.

Potrivit unor surse din MIRA, principalul suspect este un cetatean albanez, iar informatiile preliminare par sa indice o posibila reglare de conturi intre proxeneti. La fata locului au fost gasite 15 tuburi de arma semiautomata, iar din corpul femeii au fost extrase cinci gloante, in timp ce din al barbatului sase.

Dublul asasinat intervine la cateva saptamani dupa o alta crima dubla care a avut ca victime doua romance, ucise intr-o camera de hotel din Roma de concubinul uneia dintre ele, comenteaza NewsIn.