Trupul unui agent de la Politia de Frontiera Calarasi, disparut ieri dimineata, a fost gasit pe malul Dunarii. Agentul a fost gasit impuscat in cap, iar o ancheta a fost demarata pentru a se stabili daca este vorba despre o sinucidere sau despre o crima, informeaza RealitateaTV.
Politistul a fugit cu arma din dotare si cu munitia pe care o avea. El a fost cautat aproape zece ore. Politistul a intrat in serviciu marti dimineata la ora 08.00, insa de la ora 11.30, el nu a mai fost vazut de colegi. Abia la ora 14.00 a fost reclamata disparitia acestuia. In cursul zilei de astazi, cautarile au fost reluate. In aceasta dimineata, politistii au descoperit cadavrul barbatului intr-o rapa, pe malul Dunarii, relateaza Antena3.

Politistul este impuscat in cap, iar singura informatie pe care o au autoritatile in legatura cu acest caz, este faptul ca fostul agent ar fi suferit din cauza unor probleme personale. Cercetarile cu privire la decesul politistului vor fi demarate in momentul in care procurorul va sosi la locul unde barbatul a fost descoperit.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.