Telefonul Giovannei Reggiani, disparut la sfarsitul anului trecut - dupa ce a fost atacata - a fost gasit de procurorii romani langa Sibiu.

Anchetatorii italieni le-au cerut, la sfarsitul lunii decembrie, procurorilor Parchetului de pe langa Tribunalul Bucuresti sa identifice aparatul telefonic si sa-i audieze pe toti cei care cunosc imprejurarile in care acesta a ajuns in Romania.

Anchetatorii romani l-au gasit in urma cu cateva zile la un barbat care s-a aflat in ultimele luni la munca in Italia. Sibianul le-a declarat procurorilor ca nu a avut nimic de-a face cu moartea Giovanei Regiani si nu a avut nicio implicare in acest caz. Aparatul telefonic l-ar fi cumparat la cateva zile de la talharie de la un alt roman plecat la munca in Peninsula. Procurorii urmeaza sa-l audieze si pe acesta in urmatoarele zile.

Giovanna Reggiani a murit la sfarsitul lunii noiembrie dupa ce a fost atacata de un cetatean roman de etnie roma. Romulus Mailat a recunoscut ca i-a furat geanta Giovannei, dar neaga celelalte acuzatiile conform carora ar fi violat-o si batut-o.


Despre autor:

Realitatea

Sursa: Realitatea


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.