"Noi am achizitionat un pachet cu mai multe programe, acesta fiind unul dintre ele, dar nu intentionam sa-l difuzam. Ca sa fie foarte clar, l-am interzis, si acest program nu va mai aparea pe AXN", a declarat managerul general pe Europa Centrala al postului AXN, Steven White.

CNA a decis sa trimita la organismul de reglementare in audiovizual din Marea Britanie, Ofcom, inregistrarile cu aceste desene animate si cu alte programe cu continut nepotrivit pentru minori, difuzate de AXN.

"In primul rand, vreau sa precizez ca suntem de acord ca acest program a fost unul nepotrivit, ca a fost rezultatul unei erori umane care se mai intampla din cand in cand si ne pare rau ca s-a intamplat", a aratat Steven White.

Acesta a explicat si de ce a difuzat AXN desenele animate "Veveritele sinucigase". "Avem o serie de programe foarte scurte, pe care le folosim in situatii de urgenta. Nu puteam acoperi timpul acordat publicitatii cu publicitatea acontata si aveam nevoie sa umplem spatiu", a aratat general managerul AXN pe Europa Centrala.

Reprezentantul postului AXN a afirmat ca din datele detinute de post, foarte putini minori au vizionat aceste desene animate. "Ne cerem scuze daca vreun copil a vazut acel program. Am facut cercetari, am observat cifrele de rating si am constatat ca a existat un numar foarte mic de persoane sub 18 ani care au vizionat acele desene animate", a mai aratat Steven White, informeaza NewsIn.