Un politist a fost condamnat astazi la trei ani de inchisoare de o instanta constanteana, dupa ce, in vara anului trecut, pe cand se afla in timpul liber, a condus un autoturism in stare de ebrietate, a accidentat mortal o femeie si a fugit de la locul faptei, informeaza NewsIn.

Magistratii Curtii de Apel Constanta l-au condamnat la trei ani de inchisoare cu executare pe comisarul Iulian Ploesteanu pentru comiterea infractiunilor de ucidere din culpa, conducere a unui autoturism in stare de ebrietate si parasirea locului accidentului.

Iulian Ploesteanu era ofiter cu gradul de comisar de politie in cadrul Politiei Municipiului Constanta, in momentul in care a accidentat o femeie, pe o trecere de pietoni. Dupa comiterea accidentului, politistul a parasit locul faptei.

Politistii au stabilit ca Ploesteanu se afla sub influenta bauturilor alcoolice dupa ce a fost testat cu aparatul. Victima accidentului, in varsta de 58 ani, a fost transportata cu ambulanta la Spitalul Clinic Judetean Constanta, unde la scurt timp, a decedat din cauza leziunilor suferite.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.