Femeia suferea de depresie pentru ca isi pierduse locul de munca, dar si pentru ca fostul iubit nu voia sa-i recunoasca copilul
Potrivit Cotidianul,o tinara de 21 de ani s-a aruncat simbata de la etajul 5 al unui imobil din Bucuresti, avind fetita de doi ani in brate. Amindoua au murit. Anchetatorii spun ca femeia suferea de depresie de citeva luni pentru ca se afla in proces de paternitate si ramasese fara loc de munca. De altfel, ea isi pusese in tema rudele ca intentioneaza sa-si curme viata pentru ca totul ii mergea prost.

Simbata, in jurul orei 14.00, Cristina Dactu a hotarit sa se sinucida. In planul sau sinucigas a inclus-o si pe Sorina, fiica sa de numai doi ani. Pentru a nu fi oprita de locatarii din casa de pe Strada Ion Ghica, din sectorul 3, cumnatul sau si fiul acestuia, a incuiat usa camerei. A luat copila in brate si s-a aruncat de la fereastra apartamentului situat la etajul 5.


Rudele au declarat anchetatorilor ca fata a adus in discutie de citeva ori faptul ca vrea sa isi puna capat zilelor pentru ca „nu mai credea in nimic“.

Adevarul precizeaza ca primele date obtinute de anchetatori aratau ca femeia spusese familiei cu ceva timp in urma ca are de gand sa termine cu viata, fiind marcata de procesul prin care trecea, pentru stabilirea paternitatii copilului. Cert este ca, in momentul fatidic, se aflau in apartament sora, fratele si cumnatul defunctei, ipoteza unei crime fiind eliminata de specialisti. Socate de ceea ce s-a intamplat, rudele au povestit ulterior cum sinucigasa s-a incuiat in camera, inainte de clipa fatala.
Doar scenariul mortii e inca neclar pentru autoritati. Si asta, pentru ca cele doua trupuri au fost gasite la aproape un metru distanta unul de altul. De aici se naste o supozitie terifianta. E posibil ca mama sa-si fi aruncat mai intai copilul in neant, dupa care l-a urmat.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.