Karen Manning din localitatea Brixham-Devon, din Marea Britanie, a inventariat, a botezat si apoi a ordonat alfabetic de la A la Z nu mai putin de o suta de forme de orgasm. Rezultatul: primul dictionar al orgasmelor
Autoarea dictionarului, Karen Manning, este mama a doi copii si marturiseste ca ideea acestei lucrari i-a venit cand si-a dat seama ca viata ei sexuala este un lung sir de orgasme diferite. Atunci a inceput sa noteze ceea ce simte si sa descrie orgasmele traite. Karen Manning nu s-a plictisit. Chiar ea spune ca, alaturi de sotul ei, Nick, formeaza un cuplu cu o sexualitate perfecta, cei doi experimentand din plin acest inventar bogat de orgasme. De altfel, inclusiv “numele” atribuite diferitelor forme de orgasm dovedesc ca autoarea, cu putin peste 40 de ani, traieste la cote maxime actul sexual. Iata catea “nume” atribuite unui orgasm sau altul, incluse in ciudatul dictionar: “Nu te opri!”, “Te urci pe tavan”, “O, Doamne!”. Karen Manning descrie orgasme rapide, intense, “elaborate”. Dar Karen, amatoare de senzatii tari, este convinsa ca orgasmul cel mai tare este cel experimentat in zbor, in toaleta avionului. Care ar putea fi explicatia efervescentei cu care Karen a elaborat acest volum.

Dincolo de fantezie si de talent, se pare ca autoarea ciudatului dictionar face parte dintre femeile care stiu exact ce este orgasmul. Ceea ce este important in conditiile in care, potrivit statisticilor, din diferite motive, printre care stresul si unele afectiuni, este in scadere numarul femeilor care beneficiaza de un act sexual finalizat cu orgasm.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.