Potrivit Adevarul, el a fost retinut pentru acces neautorizat in sistemul informatic din biroul de avocatura al Elodiei Ghinescu.

Ancheta a inceput pe 18 septembrie, dupa ce procurorii au stabilit ca in noaptea de 29-30 august 2007 politistul si-ar fi ucis sotia si apoi a transportat-o cu autoturismul personal pe traseul Brasov - Pitesti, abandonand cadavrul intr-o zona ramasa inca neidentificata.

Avocatul lui Cristian Cioaca, Florentin Sorescu, a declarat ca, in cursul zilei de miercuri, procurorii vor propune judecatorilor de la Curtea de Apel Brasov emiterea unui mandat de arestare pe numele clientului sau pentru 29 de zile, conform Ziua.

Dupa misterioasa disparitie a avocatei, in luna august a anului trecut, sute de jandarmi si politisti, ajutati de caini specializati, au rascolit padurile si lacurile din trei judete, in speranta ca vor gasi cel mai mic indiciu cu privire la soarta Elodiei Ghinescu.

Potrivit Jurnalul National, Corespondența dintre Elodia și amantul sau incepe din aprilie 2007, dată la care SPP-istul a fost trimis in Afganistan. Cei doi se cunoșteau din iunie 2006 și, așa cum reiese din mail-urile pe care și le-au trimis, incepuseră relația incă de atunci