La doua saptamani de la "marea ninsoare", stradutele din cartiere sunt inca acoperite de zapada.
In timp ce traficul a reintrat cat de cat in normal pe bulevarde, pe strazile secundare, dintre blocuri, abia se poate circula - atat cu masina, cat si cu piciorul. Stratul mare de zapada arata ca utilajele de deszapezire nici nu au intrat pe acolo. Singura deszapezire au facut-o locatarii. „Trotuarele de pe strada Elena Clucereasa le-am curatat noi, cu lopata, iar drumul a fost batatorit de cei cu jeepuri", a spus Dinu Tarlea, din sectorul 1.

Daca de pe strazi zapada a disparut la cateva zile dupa ninsoarea de la inceputul anului, pe trotuare, pe aleile dintre blocuri si pe strazile secundare arata ca si cum abia ar fi nins. De exemplu, bulevardul Timisoara din sectorul 6 este in continuare sub nameti. Pe trotuare, doar trecatorii au batatorit zapada, iar printre blocuri, nici vorba de vreun utilaj de deszapezire! Abia ieri-dimineata, cativa lucratori de la salubritate urcau zapada dintre masinile parcate pe prima banda pe trotuar.

Intre blocuri insa, nicio miscare. „Am iesit care cu ce am avut, imediat dupa ce a nins. Stiti cum era aici? Zapada pana la genunchi! Daca ii asteptam pe cei de la primarie, si acum era la fel", a spus Andrei Zarnescu, care locuieste in zona Romancierilor. In cartierul Crangasi, situatia este identica. "Ce deszapezire? Ne-am chinuit cu lopetile, iar cei care nu au avut si-au lasat masinile in zapada. Le mai scot de acolo la primavara!", a spus Ion Matei, care locuieste pe strada Nicolae Oncescu.


Despre autor:

Adevarul

Sursa: Adevarul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.