Circa 200 de mistreti au fost impuscati de Ion Tiriac si invitatii sai la cea de-a patra editie a partidei de vanatoare organizata pe fostul domeniu al lui Nicolae Ceausescu din localitatea bihoreana Balc.
Vanatoarea a inceput sambata, intr-o discretie totala si s-a incheiat a doua zi, in jurul pranzului, cand avioanele primilor participanti au decolat de pe aeroportul Oradea. Potrivit unor organizatori, in prima zi au fost impuscati 165 de mistreti, iar duminica, 35.

Invitatii tinuti la secret

Lista invitatilor a fost secreta. Insa, potrivit unor surse, printre cei aproximativ 35 de oameni de afaceri si politicieni care au acceptat in acest an invitatia lui Ion Tiriac se numara Wolgang Porsche (mostenitorul companiei auto cu acelasi nume), printul Dimitrie Sturdza, omul de afaceri Elan Schwartzenberg, dar si fostii premieri Adrian Nastase si Petre Roman.

Numerosi localnici din satele din apropiere s-au imbulzit, sambata dimineata, la Balc sa se angajeze ca vanatori profesionisti sau gonaci. Interesul este mare, in fiecare an, pentru ca afaceristul ii plateste bine. Ei au primit 150 de lei pentru cele doua zile de vanatoare, plus masa si carne de vanat.


Despre autor:

Adevarul

Sursa: Adevarul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.