Belgienii de la Liebrecht&Wood vor sa construiasca doua noi centre comerciale cu reduceri pe toata perioada anului
Compania de investitii Liebrecht&Wood intentioneaza sa deschida in urmatorii doi ani doua noi parcuri comerciale similare cu proiectul West Park, cunoscut prin faptul ca include primul Fashion House Outlet Centre (centru comercial unde se gasesc produse de marca la preturi reduse tot anul) din tara. „Intentionam sa deschidem doua parcuri de retail identice (cu West Park - n.red.) care sa cuprinda si magazine de tip outlet. Unul va fi inaugurat in 2009, iar celalalt in 2010“, ne-a declarat managing directorul filialei locale a Liebrecht&Wood, Johan Rogiers. Acesta nu a dat detalii despre amplasarea celor doua noi unitati. Daca luam in considerare faptul ca belgienii au cheltuit pentru ridicarea West Park peste 60 de milioane de euro, investitiile ulterioare ale companiei numai in cele doua parcuri comerciale ar putea depasi 120 de milioane de euro.

Potrivit lui Rogiers, West Park, care se situeaza pe autostrada A1 Bucuresti-Pitesti si are in total 250.000 de metri patrati, dintre care 86.000 de metri patrati sint rezervati spatiilor comerciale, va fi inaugurat in iarna acestui an.


Despre autor:

Cotidianul

Sursa: Cotidianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.