Incident dubios pe bulevardul Kiseleff din Capitala: soferul unei masini blindate care transporta bani a fost impuscat, vineri dupa amiaza, de insotitorul sau in apropiere de Palatul Victoria.
Din primele informatii furnizate de reprezentanti ai Jandarmeriei - sositi primii la fata locului - reiese ca cel care conducea masina blindata a fost ranit accidental de omul care trebuia sa ii asigure securitatea transportului. In mod ciudat, purtatorul de cuvant al Jandarmeriei sustine ca soferul a fost impuscat in spate in momentul in care masina statea pe loc, iar oficiali din Politie sustin ca victima a fost impuscata in timp ce conducea masina!

"Se pare ca este vorba despre un accident. Asa cum au declarat cei aflati la momentul incidentului in masina sustin ca glontul care l-a lovit pe sofer a fost tras accidental, adica posesorului armei i s-ar fi descarcat arma, un pistol Carpati, care s-a agatat de portiera masinii. Ei spuneau ca glontul de calibrul 7,65 milimetri ar fi ricosat din interiorul cabinei si l-ar fi ranit pe sofer", a precizat pentru ZIUA Online, purtatorul de cuvant al jandarmilor bucuresteni, Adrian Militaru. El a adaugat ca jandarmii au asigurat perimetrul in zona in care a avut loc incidentul pana la sosire Politiei. Angajatii firmei de transport valori GF 4 tocmai incasasera banii de la un bancomat. Victima, un tanar in varsta circa 30 de ani, angajat al firmei, a fost transportat la spitalul de urgenta "Floreasca". "Are o plaga impuscata in partea dreapta a toracelui si una in antebratul drept. Practic, glontul a strabatut toracele din lateral si s-a oprit in mana", a explicat pentru ZIUA Online doctorul Bogdan Oprita, purtatorul de cuvant al unitatii spitalicesti.


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.