In a doua parte a saptamanii viitoare, Romania va fi din nou sub zapada. O prognoza meteorologica ajunsa deja la unele autoritati, avertizeaza ca de pe data de 17 ianuarie vom avea de-a face cu inca un episod precum cel de saptamana trecuta.
“Gardianul” a intrat in posesia unor informatii potrivit carora valul de ninsoare care a lovit in acest inceput de an Romania a fost doar inceputul unui lung sir de astfel de fenomene. Cei de la Administratia Nationala de Meteorologie nu confirma inca acest scenariu, dar nu exclud ca un front atmosferic puternic sa vina peste Romania dupa jumatatea acestei luni.

Ioan Sandu, directorul ANMH, ne-a declarat ca institutia pe care o conduce nu da avertizari decat cu maximum 5 zile inainte. In aceste conditii, el nu a putut sa confirme schimbarile ce vor avea loc incepand cu 17 ianuarie.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.