Faptul ca primarul general al Capitalei, Adriean Videanu, si-a inceput anul cu o minciuna pare sa nu fi suparat pe nici unul din sefii sai de la PDL. Pana acum, nici Emil Boc, nici Theodor Stolojan si nici un alt politician din nou creatul PDL nu a comentat gestul lui Videanu.

Antena3.ro a demonstrat ca Videanu a mintit opinia publica cand a incercat sa sugereze faptul ca ar fi in Bucuresti la marea inzapezire, desi atunci el era plecat in strainatate. Mai mult, el a mai spus despre propria minciuna ca nu e nici o "maaare chestie" si a declarat ca "nu e mare lucru" ca a lipsit o zi din Bucuresti.

Cetatenii au sanctionat insa prompt minciuna primarului Capitalei. Marea majoritate a comentariilor postate pe site-ul Antena3.ro dezaproba gestul lui Videanu si in primul rand faptul ca a mintit, refuzand sa recunoasca faptul ca nu era in Bucuresti, atunci cand Capitala era sub nameti. Totusi, au existat si comentarii care sustineau ca nu Videanu, ci firmele abilitate trebuiau sa se ocupe de dezapezire.

Potrivit unui sondaj lansat de site-ul Antena3.ro, peste 80% din cititori s-au declarat nemultumiti de activitatea primarului Capitalei, Adriean Videanu. Mai mult, cititorii site-ului Antena3.ro i-au gasit primarului Capitalei si doua porecle: Pinochio si "El Fugitivo"!


Despre autor:

Antena 3

Sursa: Antena 3


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.