Asasinul este un conational al victimelor si a ucis din gelozie .Carabinierii au vrut sa dea vina pe romi, iar victimele sunt acuzate in presa, pe nedrept, de prostitutie

Potrivit Ziua, doua romance au fost omorate de un conational la sfarsitul saptamanii trecute in Italia. In momentul in care carabinierii au descins la camera 4 de la Hotel dei Mille din Roma, au descoperit o scena terifianta: o femeie goala, cu gatul taiat, zacea intr-o balta de sange. Controland camera alaturata, cosmarul s-a repetat. Au gasit o alta femeie, de asemenea dezbracata, cu beregata taiata. Pasapoartele victimelor au dezvaluit ca acestea erau romance. Este vorba despre Alina Clara Bulai, din Bacau, de 20 ani, si prietena ei, Ionica Urda, de 21 ani. Carabinierii au sosit la Hotel dei Mille, in urma unui apel telefonic la numarul de urgenta 112, inregistrat la ora 23.45. Intr-o italiana aproximativa, un necunoscut a anuntat ca, in camera 4 a Hotelului dei Mille, o femeie este grav ranita in urma unei tentative de sinucidere.

Carabinierii au fost alertati, in noaptea de vineri spre sambata, de un apel telefonic si au descoperit in doua camere ale hotelului Mille din Roma cele doua cadavre, cu gatul taiat, dupa cum relateaza Romania libera. Negoita a fost localizat prin semnalul telefonului mobil si retinut, sambata dimineata, in zona Colle Oppio, avand asupra lui un brici si hainele patate de sange, informeaza La Repubblica.

"Prietena mea ma insela, voia sa ma paraseasca, iar amica ei o sustinea", a declarat Negoita. Potrivit cotidianului italian, el era cunoscut de autoritatile italiene pentru diverse furturi comise in trecut, precum si pentru consumul de droguri. Comandantul carabinierilor din Roma, Fernando Nazzaro, a comunicat in cusul unei conferinte de presa ca suspectul "consumase stupefiante, probabil cocaina, plangea, uneori era incoerent si nu-si mai aducea aminte la ce ora savarsise crimele".

Nici Negoita, nici cele doua victime nu aveau documente legale de sedere in Italia, in care sa fi fost mentionat vreun domiciliu, a declarat comisarul-sef Marian Mandroc. Conform unor surse citate de La Repubblica si de La Stampa, cele doua romance erau prostituate. Mama Ionicai Urda sustine ca ucigasul era concubinul ambelor femei, deoarece fiica sa a nascut acum doi ani o fetita al carei tata ar fi Negoita. "Fiica mea l-a cunoscut pe Marian Negoita in urma cu trei ani. Eu nu am fost de acord cu relatia lor, dar ea nu a tinut cont de ce i-am spus eu. In urma cu doi ani Ionica a nascut o fetita, al carei tata este chiar Marian Negoita. Cand fetita avea doar 11 zile, fata mea a plecat in Italia cu Negoita si mi-a lasat fetita in grija. Din cate stiu eu, fiica mea lucra ca menajera in Italia, iar Marian Negoita nu avea un loc de munca. Nu stiu de ce mi-a omorat fata", a spus Valentina Croitoru, mama victimei. Si membrii familiei celeilalte victime, Alina Clara Bulai, stiau ca fiica lor lucreaza ca menajera intr-un hotel din Italia.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.