Autoritatile din Bulgaria au decretat stare de urgenta in zona Ruse, din cauza ninsorilor si a viscolului. Peste 1.300 de turisti romani sunt blocati in Bulgaria din cauza conditiilor meteorologice. La Ambasada Romaniei la Sofia s-a format o celula de criza care monitorizeaza permanent situatia romanilor blocati in aceasta tara.

In ajutorul romanilor blocati in Bulgaria a sarit si compania BGS, care a trimis acolo un grup de 10 angajati. Ei au plecat cu trei masini de teren complet echipate pentru astfel de situatii. Cei zece salvatori profesionisti, printre care si cadre medicale ale serviciului de ambulanta BGS, au misiunea de a veni in ajutorul romanilor blocati pe drum.

Autoritatile bulgare au scos in strada chiar si armata pentru a ajuta la deszapezire. Situatia este critica in Bulgaria, multe drumuri nationale fiind blocate.

Unele sate au ramas fara curent electric. Principalele trei porturi de la Marea Neagra au fost inchise. Pe aeroporturile din Sofia si Plovdiv au fost anulate mai multe curse internationale.


Despre autor:

Antena 3

Sursa: Antena 3


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.