Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Politiei Romane a anuntat astazi ca raman inchise temporar circulatiei mai multe portiuni de drumuri nationale si Autostrada A2, in timp ce traficul din Vama Giurgiu a fost reluat, dupa ce granita a fost blocata timp de mai multe ore.

Din cauza ninsorii si a viscolului puternic raman inchise temporar circulatiei autostrada A2, iar numarul drumurilor nationale blocate creste la 9, informeaza NewsIn.

Centrul Infotrafic a anuntat ca astazi, la ora 15:00 erau inchise DN38 Agigea - Negru-Voda (judetul Constanta), DN41 Daia - Chirnogi (judetele Giurgiu si Calarasi), DN5B Giurgiu - Ghimpati, DN65A Rosiori de Vede - Turnu Magurele (judetul Teleorman), DN3 in judetul Calarasi intre Plevna si Vlad Tepes, km 84-85(din cauza unui TIR rasturnat); intre Lehliu-Sat si Lehliu Gara, km 62-63 (ambuteiaj din cauza unui TIR); in judetul Constanta intre Basarabi si Ostrov, DN22 Ovidiu - Mihai Viteazu - Tulcea (judetul Constanta).

De asemenea, in judetul Calarasi, pe DN3A circulatia este blocata in dreptul popasului Dropia, la kilometrul 108; pe podul peste calea ferata de la kilometrul 29, la iesirea din Dragos Voda (ambuteiaj).
In judetul Ialomita, DN3B Fetesti - Facaeni - Vladeni - Chirana; DN21A Tandarei - Baraganu; DN2C Amara - Grivita - Tovarasia; DN21 Slobozia - Baraganu sunt inchise la fel ca si DN 67D Baia de Arama - Baile Herculane, in judetul Mehedinti.

Exista de asemenea riscul blocarii DN4, in judetul Calarasi. Pe DN31 Calarasi - Cuza-Voda (judetul Calarasi) s-a redeschis circulatia, insa se mentine riscul blocarii. Pe DN 2N, in judetul Vrancea, s-a redeschis circulatia.

In cursul diminetii a fost inchisa si Centura Capitalei, in zona Glina, din cauza blocajului a doua TIR-uri. Circulatia s-a reluat insa pe Centura Capitalei reusindu-se tractarea celor doua TIR-uri care patinau din cauza zapezii.

Autostrada Soarelui (A2 ) a fost inchisa incepand cu ora 5,30 pe tronsonul Bucuresti-Fetesti din cauza ninsorii si viscolului care determina o vizibilitate sub 10 m, potrivit datelor furnizate de Comandamentul de Iarna din cadrul Ministerului Transporturilor.

Comandamentul recomanda ca rute ocolitoare DN 3 Bucuresti - Lehliu si DN 3A Lehliu - Fetesti, informeaza NewsIn.

Conform informatiilor de ultima ora, traficul prin Vama Giurgiu a fost reluat astazi, in jurul orei 13.00, insa au fost inregistrate in continuare dificultati pe sensul de intrare in Romania, unde 17 autocare si 43 de autoturisme asteapta sa treaca granita, au declarat autoritati din vama Giurgiu.

Sursa imagine: NewsIn


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.