Ninsoarea de ieri noaptea a paralizat intreg sudul judetului Constanta, dar probleme au fost semnalate si in alte zone, informeaza NewsIn.

Mai multe drumuri nationale si judetene sunt blocate de nameti in judetul Constanta, trei localitati sunt izolate din cauza zapezii, 37 de localitati sunt lipsite de alimentare cu apa si energie electrica, zeci de masini au ramas impotmolite, iar in municipiul Constanta transportul in comun se desfasoara cu dificultate.

Purtatorul de cuvint al Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta Dobrogea Constanta, Paula Anghel, a declarat ca azi dimineata, doua drumuri nationale erau blocate, respectiv DN 38, Negru Voda-Agigea este blocat de la ora 3,00 si va ramane inchis pana la 15,30, iar pe DN3, Ostrov-Basarabi vizibilitatea este foarte redusa, sub zece metri.

Pe timpul noptii patru ambulante au ramas inzapezite la Cotu Vaii, Dumbraveni, Vilcele si Virtop, dar au fost deblocate de utiajele de deszapeazire de la Drumuri Judetene.

Conform Realitatea TV, in judetul Constanta s-ar putea impune starea de urgenta in urmatoarele ore.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.