"-E o tara de ****! Toate **** astea din Italia, Franta, Spania, Irlanda au pretentii de drepturile omului! Care-a venit, numai ghiuluri, blugi, smecherii, tatuaje, figuri. N-au nicio asigurare platita, da' vin la mine sa le fac eu urgente!"
- Niste amarasteni, nici nu ar trebui primiti in tara astia! Unde lucrezi, in Italia? Du-te in **** ma-tii si plateste acolo!

Autoritatea de Sanatate Publica Botosani a inceput o ancheta. "Orice persoana care se prezinta intr-un serviciu de primire urgente la o unitate spitaliceasca ar trebui sa beneficieze de acelasi tratament in fata medicului. Daca vine doamna Laura Andresan, cu siguranta ca nu trebuie s-o dam afara din spital!", a comentat Gabriel Oprisanu, directorul ASP Botosani.

Medicul nu a vrut sa-si explice in niciun fel limbajul. Autoritatea de Sanatate Publica Botosani va discuta cazul chirugului in comisia de disciplina, alaturi de conducerea Spitalului Judetean. Pentru ca este la prima abatere, medicul risca sa primeasca doar un avertisment.