Caz socant la Botosani, unde un medic de la Spitalul Judetean, intr-o conversatie pe care o avea cu reporterul televiziunii locale Tele M, a inceput sa isi injure pacientele. Discutia a fost surprinsa cu o camera ascunsa:

"-E o tara de ****! Toate **** astea din Italia, Franta, Spania, Irlanda au pretentii de drepturile omului! Care-a venit, numai ghiuluri, blugi, smecherii, tatuaje, figuri. N-au nicio asigurare platita, da' vin la mine sa le fac eu urgente!"
- Niste amarasteni, nici nu ar trebui primiti in tara astia! Unde lucrezi, in Italia? Du-te in **** ma-tii si plateste acolo!

Autoritatea de Sanatate Publica Botosani a inceput o ancheta. "Orice persoana care se prezinta intr-un serviciu de primire urgente la o unitate spitaliceasca ar trebui sa beneficieze de acelasi tratament in fata medicului. Daca vine doamna Laura Andresan, cu siguranta ca nu trebuie s-o dam afara din spital!", a comentat Gabriel Oprisanu, directorul ASP Botosani.

Medicul nu a vrut sa-si explice in niciun fel limbajul. Autoritatea de Sanatate Publica Botosani va discuta cazul chirugului in comisia de disciplina, alaturi de conducerea Spitalului Judetean. Pentru ca este la prima abatere, medicul risca sa primeasca doar un avertisment.


Despre autor:

Realitatea

Sursa: Realitatea


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.