Peste 150 de persoane stateau la coada in aceasta dimineata in curtea din spate a Primariei Sectorului 5 pentru a cumpara bilete la Revelionul organizat de primarul Marian Vanghelie, la Romexpo. Biletele s-au pus in vanzare in cursul noptii, iar cele pentru pensionari s-au epuizat deja, informeaza NewsIn.

Primaria sectorului 5 a anuntat ca 7.000 de bilete vor fi puse in vanzare in aceasta dimineata, la ora 8.00, dar tichetele au inceput sa fie vandute la sediul institutiei inca de la ora 3.30-4.00.

Cele 6.000 de tichete de 100 de lei, pentru petrecerea si spectacolul din Pavilionul Central de la Romexpo, si cele de 30 de lei, destinate pensionarilor, au fost distribuite atat la primarie cat si la sediul Directiei de Taxe si Impozite din Bulevardul Mihail Kogalniceanu.

Un reprezentant al Primariei Sectorului 5 declara in jurul orei 8.30 ca mai sunt disponibile numai 300 de bilete pentru "tineret" si 50 pentru pensionari, spre dezamagirea celor care stateau la coada in frig de cateva ore sau chiar de cateva zile.

Oamenii au stat in spatele unor garduri de metal, paziti de Politia Comunitara, si intrau cate trei-patru in sediul primariei, unde au fost deschise trei ghisee - doua pentru biletele la Pavilionul Centrual si unul pentru pensionari. Functionarii primariei notau numele si datele din buletin ale cumparatorilor.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.