In timp ce romanii care au ales s desfac ampania de Anul Nou pe strzile oraelor aglomerate au gsit alternative pentru strzile blocate de pregtirile pentru revelion, sute de bucureteni creeaz deja „ambuteiaje" in faa Primriei Sectorului 5 ca s prind un bilet la „Vanghelion".

In Constana, pentru organizarea show-ului din Piaa Ovidiu, circulaia va fi inchis pe strzile care leag oraul de zona peninsular. Aceeai msur a fost luat de autoriti i in Cluj, Focani sau Arad, unde traficul va fi inchis pe 31 decembrie incepand cu ora 21.00. In alte orae ins, autoritile locale au gsit o alt soluie pentru ca petrecerea de revelion s nu ii dea peste cap pe oferi.


Astfel, in Capitala Cul­tural European, Sibiu, pe­trecreii sunt invitai in zona pietonal a oraului, in Piaa Mare. Organizatorii se ateapt ca peste 20.000 de sibieni i turiti din ar i strintate s participe la petrecerea in aer liber. La fel se va intampla i la Braov, unde concertele de revelion se vor ine in Piaa Sfatului, in zona unde s-a organizat i Cerbul de Aur.


Piaa Unirii, blocat de revelion


In Capital, municipalitatea se ateapt ca petrecerea in aer liber din Piaa Constituiei s adune peste 100.000 de bucureteni. Pentru organizarea revelionului, traficul va fi inchis in zon luni, 31 decembrie, incepand cu ora 17.00.


In pia va fi interzis parcarea mainilor inc din data de 30, cand incepe montarea scenei. La ora 21.00 a ultimei zile din an, toate strzile din jurul Pieei Constituiei i Pieei Unirii vor fi inchise circulaiei. Dinspre Piaa Unirii spre Tineretului se va putea circula numai prin pasajul subteran.