Anul acesta, primarii din tara nu s-au mai intrecut in organizarea fastuoaselor spectacole de sfarsit de an. Doar Sibiul va avea un Revelion de vis.

Daca, pana anul trecut, edilii oraselor mari, si nu numai, concurau pentru cea mai reusita petrecere de Revelion, anul acesta organizarea evenimentului dedicat trecerii in noul an lasa de dorit in multe zone ale tarii. Municipalitatile nu si-au mai dat silinta sa-i convinga pe „invitatii de seama” sa aleaga orasul lor si nici nu s-au mai aratat dispuse sa scoata din buzunar sume mari de bani. In cele mai multe cazuri, oraganizarea a fost proasta sau mediocra.

PITESTI. In Piata Vasile Milea vor concerta trupele Datina, Suie Paparude si renumita trupa suedeza Rednex. Tot in noaptea dintre ani, primarul Tudor Pendiuc va oficia 19 cununii civile, iar pitestenii care vor fi prezenti la miezul noptii in centrul orasului vor avea de baut 1.000 de litri de sampanie.

RAMNICU-VALCEA. Animal X, multi interpreti de muzica populara si focuri de artificii, asta le ofera primaria valcenilor.


Despre autor:

Evenimentul Zilei

Sursa: Evenimentul Zilei


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.