Pregatirile de sarbatori, febra cumparaturilor pentru cei dragi, precum si dorinta de a fi cat mai frumoase face ca timpul sa treaca nespus de repede, cu mult mai repede decat ne-am dori.
si cum alegerea unui cadou este intotdeauna o problema dificila haideti sa vedem ce propuneri ne fac magazinele. Cosmeticele au fost mereu la indemana atunci cand avem de facut un cadou, indiferent ca este vorba despre mama, sora, prietena. si cum anul acesta se poarta machiajul cat mai natural, alegerea nu este deloc grea. De o trusa de machiaj in culori

pale sau culori de pamant, o mascara si o trusa de cosmetice pentru maini si picioare are oricine nevoie si pot fi luate si puse in traista mosului fara teama ca dati gres. Cu totul altceva este daca va hotarati pentru un parfum! Aici trebuie sa cunoasteti foarte bine gusturile, pentru ca altfel nu veti vedea in privirile celei carei i-l oferiti nici un strop de entuziasm. Raionul cu lenjerie intima a creat intotdeauna dorinte ascunse si a starnit fantezia oricui, fiind o zona de cumparaturi destinata mai mult barbatilor, chiar daca ea se adreseaza femeilor. Orice femeie se simte iubita atunci cand imbraca o astfel de vestimentatie!


Despre autor:

Romania Libera

Sursa: Romania Libera


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.