Teo Trandafir, al carei contract cu postul de televiziune Romantica se incheie astazi, va incepe din data de 20 ianuarie emisiunea de divertisment "Teo Live", difuzata de Prima TV.

Teo Trandafir va face la Prima TV o emisiunea live, de o ora, difuzata de la ora 19.30 de luni pana vineri. "Pe langa aceasta emisiune este posibil sa mai facem o emisiune care va fi un format international", a declarat Teo Trandafir, pentru NewsIn.

Referitor la zvonurile potrivit carora ar fi semnat cu Prima TV doar pe o perioada de 5 luni, Teo Trandafir a spus ca a semnat un contract pe o perioada mult mai mare de timp, dar nu a oferit alte informatii.
Teo Trandafir a mai precizat ca nu va aparea in grila de Craciun si de Revelioan a postului Prima TV. "Nu e normal sa pleci de la un post intr-o zi si sa apari a doua zi pe un altul", a spus vedeta TV.

Teo Trandafir a fost director al canalului Romantica din septembrie 2006 pana in septembrie 2007, cand a anuntat ca si-a dat demisia din aceasta functie pentru ca vrea sa petreaca mai mult timp cu copilul pe care l-a infiat. Teo Trandafir a ajutat la lansarea postului Romantica, care a avut loc in luna aprilie 2007, si a prezentat pe acest post emisiunea "TeoViziunea".


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.