Cantareata britanica Sophie Ellis Bextor, cunoscuta pentru hituri ca “Murder on the Dancefloor” sau “Music Gets the Best of Me” si care a sustinut un concert la Bucuresti in luna mai, revine in Romania la concertul de Revelion organizat de Primaria Municipiului Bucuresti.

Potrivit directoarei centrului de proiecte culturale al primariei, ArCub, Mihaela Paun, concertul va fi organizat in Piata Constitutiei, in noaptea dintre ani, iar printre invitati se vor numara si Iris, Voltaj, Vama, Mandinga si Analia Selis.

Sophie Ellis Bextor va canta dupa miezul noptii, cand va avea loc si un spectacole cu lasere si efecte pirotehnice la care va participa si trupa de dansatori Phoenix Firedancers.

Un alt spectacol de Revelion anuntat este cel organizat de Primaria Sectorului 5 la Romexpo, la care invitati sunt Tom Jones si trupa germana Alphaville, dar si Andra, Simplu, VH2, Andreea Banica, Pepe, Taraful Tandarica, Marcel Pavel, Voltaj, Holograf si Mihai Traistariu.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.