In perioada 8-10 aprilie, in Complexul Expozitional ROMEXPO din Bucuresti se organizeaza cea de-a 3-a editie a Salonului de Motociclete, Accesorii si Echipamente Bucuresti.

Avand in vedere succesul repurtat in anul 2004, SMAEB 3 isi propune atragerea unui numar dublu de vizitatori si ridicarea nivelului salonului la nivel european.

Evenimentul se va desfasura in zilele de vineri, sambata si duminica, in pavilionul 2. In aceeasi perioada are loc si Targul National de Turism, in pavilioanele vecine. Proramul dupa care se va putea face accesul in cadrul pavilionului 2 este urmatorul: Vineri 10-18, Sambata 10-18, Duminica 10-16. Biletul de intrare va costa 50.000 si cu el se poate participa si la tombola.

In cadrul evenimentului veti putea gasi catalogul "Almanah Motociclism " ce va cuprinde toate modelele de motociclete importare pe piata romaneasca, cu poze, detalii tehnice si comerciale.

Printre partenerii media ai Salonului se numara emisiunea 2 ROTI / TVR2, revista MotoLife, radio ProFm si site-urile: Motociclism si Bike shop.

Mai multe detalii legate de acest eveniment puteti gasi pe pagina oficiala a salonului Smaeb.


Despre autor:

Sursa: Streetracing.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.