O parte dintre membrii jocurilor video online prefera sa-si petreaca sarbatorile de iarna in lumea virtuala.
Atita vreme cit zeci de milioane de oameni isi petrec aproape in intregime timpul liber in lumile virtuale din interiorul jocurilor video online, nu exista nici un motiv pentru care acestia nu si-ar petrece si Craciunul „alaturi de cei dragi“, care, in cazul lor, reprezinta ceilalti jucatori cu care au trait clipe emotionante, au acumulat puncte impreuna, si-au vindut ponturi unii altora, au cistigat batalii si au simtit gustul amar al infringerii de catre vreun monstru. Craciunul arata diferit in lumile virtuale, dar nu mai putin festiv. Revista ,,Wired'' a investigat felul in care se petrec sarbatorile de iarna in lumea jocurilor.

De pe 21 decembrie pina pe 7 ianuarie, in Guild Wars are loc sarbatoarea de iarna. In aceasta perioada vor avea loc intreceri, tot felul de distractii specifice, batai cu zapada si vor fi inventate tot felul de misiuni menite sa introduca avatarurile in atmosfera sarbatorilor de iarna. Incepind cu 1 ianuarie, la fiecare trei ore va avea loc un astfel de eveniment recreativ. In City of Heroes/ Villains, iarna a debutat luni cu competitii de schi, decoratii de iarna imprastiate in tot jocul si cadouri pe care jucatorii le pot descoperi prin diversele cotloane ale acestei lumi. Anul trecut a avut loc chiar o misiune de a-l ajuta pe Old Father Time sa salveze vacanta. Misiunile din acest an vor fi variatiuni pe aceeasi tema. Incepind de miercuri, toti jucatorii din Tabula Rasa iau parte la sarbatoarea Days of Remembrance, in memoria distrugerii Pamintului de fortele raului, cunoscut in joc sub numele de Bane.


Despre autor:

Cotidianul

Sursa: Cotidianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.