Postul Realitatea TV va difuza, in data de 21 decembrie, emisiunea-concurs "Romania la majorat" care va testa cunostintele a trei tineri, cu varste cuprinse intre 17 si 18 ani, despre Revolutia din decembrie 1989, informeaza NewsIn.

Emisiunea "Romania la majorat", care va fi difuzata de Realitatea TV, incepand cu ora 23.00, va incerca sa descopere, printre altele, daca tinerii cunosc detalii-simbol despre evenimentele petrecute la Revolutia din 1989.

Moderatorul emisiunii este Cosmin Prelipceanu, care ii va avea ca invitati pe Gelu Voican Voiculescu, Petre Roman si Mihai Lupoi.

Totodata, postul Realitatea TV va mai transmite, in data de 22 decembrie, o serie de programe dedicate Revolutiei din 1989, iar in cadrul acestor emisiuni protagonisti vor fi tineri nascuti in 22 decembrie, acum 18 ani, care vor povesti cum a decurs viata lor de atunci.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.