"Pana in 23 decembrie, vremea se va mentine friguroasa in toata tara, temperaturile pe timp de noapte situandu-se intre -10 si -4 grade C. Totusi, este putin probabil sa ninga, inregistrandu-se doar ceata in zonele de campie", a declarat ministrul mediului, in cadrul unei conferinte de presa.

In Ajunul Craciunului vremea se va incalzi cu aproximativ doua grade C si este posibil sa ninga doar in zonele de munte. Nici in Capitala nu sunt sanse de zapada, in zona de Sud si de Sud-Est temperaturile fiind asteptate sa creasca pana la +4 grade C in timpul zilei si intre -5 si - 3 in timpul noptii.

"Din pacate, este putin probabil ca romanii sa aiba un Craciun cu zapada proaspat cazuta", a declarat ministrul mediului.

Citeste si:

Pana la 30 decembrie, vremea se va incalzi in intreaga tara, cu temperaturi intre 0 si 3 grade C, insa de Revelion va fi mai frig in aproape toate zonele tarii, posibilitatea de ninsoare fiind extrem de crescuta, informeaza NewsIn.

In ceea ce priveste prima luna a lui 2008, pana in data de 13 ianuarie, vremea se va mentine rece, iar in a doua parte a lunii valoriile medii ale temperaturilor vor creste usor, potrivit datelor furnizate de Administratia Nationala de Meteorologie (ANM).