In aceasta seara va avea loc o premiera nationala, pentru ca spectacolul “Copilul din spatele ochilor", jucat la Teatrul Nottara din Bucuresti, va fi transmis in aceasta seara, in direct pe internet, informeaza NewsIn.

Spectacolul “Copilul din spatele ochilor”, a carui poveste a fost scrisa de Nava Semel, va fi transmis live pe internet, la RadioLynx.ro.

Spectacolul de teatru prezinta povestea unei mame israeliane care are grija de fiul ei, atins de Sindromul Down. Desi piesa vorbeste despre o familie care se lupta cu durerea si totodata ignoranta, mesajul pare a fi unul optimist. Copilul devine sursa de iubire pentru toti membri familiei si este cel care-i invata pe toti ceilalti un nou sens al bucuriei de a trai. Inspirata dupa un caz real, povestea relateaza toate suferintele unui copil de sapte ani si a unei mame care este nevoita sa lupte.

Spectacolul a avut premiera in luna noiembrie la Bucuresti. Regia este semnata de Liana Ceterchi, scenografia, de Adriana Raicu Petre, iar interpretarea ii apartine Gabrielei Popescu.

Piesa a fost scrisa in urma cu 20 de ani si interpretata in 11 tari. Spectacolul de astazi se va juca de la ora 19:30 la Teatrul Nottara, sala George Constantin si este prezentat de RadioLynx.ro, Asociatia Femeilor din Teatru “If.../ Daca... pentru femei”, Centrul de proiecte Culturale ArCuB si Asociatia “Provita pentru nascuti si nenascuti”.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.