Cel putin 300 de bucuresteni si-au tamponat masinile in ultimele 24 de ore, din cauza problemelor aparute in trafic in urma primei ninsori cazute in Bucuresti, in noaptea de joi spre vineri, informeaza NewsIn.

Numarul accidentelor inregistrate la Biroul Accidente Usoare a crescut semnificativ in ultimele ore, aproximativ 140 de tamponari inregistrandu-se incepand de ieri seara, de la ora 19.00 si pana azi dimineata, la ora 07.00.

Majoritatea accidentelor au avut loc in zona Petricani a Capitalei, pe B-dul Iuliu Maniu, pe Splaiul Independentei si pe Soseaua Vitan-Barzesti.

Statistica politiei mai arata ca, din totalul accidentelor, zece s-au soldat si cu ranirea unor persoane. Politistii sustin ca cei mai multi soferi nu au adaptat viteza la conditiile de drum.

Politia Rutiera reaminteste ca legea prevede ca atunci cand carosabilul este acoperit cu zapada sau polei soferii sunt obligati sa circule cu cel mult 30 km/h in localitate si cu cel mult 50 km/h in afara localitatii.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.