CFR Calatori va introduce, in perioada 14 decembrie 2007-14 ianuarie 2008, 20 de trenuri de calatori catre Craiova, Cluj, Suceava, Iasi, Bacau si Galati ca urmare a cresterii numarului de pasageri estimate in perioada sarbatorilor de iarna.

Potrivit unui comunicat remis agentiei NewsIn astazi de catre CFR Calatori, in vederea adaptarii capacitatii de transport la solicitarile traficului de calatori vor circula suplimentar 20 trenuri de calatori din care 14 trenuri de rang superior si sase trenuri personale.

Astfel, va fi introdus trenuri rapid pe rutele Bucuresti Nord - Craiova si retur si Vatra Dornei si Cluj Napoca. De asemenea, vor circula trenuri accelerat pe rutele Bucuresti Nord - Suceava Nord si retur, Bucuresti Nord - Iasi si retur, Bucuresti Nord - Bacau si retur si Bucuresti Nord - Urziceni - Galati si retur.

O parte din aceste trenuri vor fi scoase in zilele de 25-26 decembrie si 1-3 ianuarie.

Pentru evitarea aglomeratiei din agentiile de voiaj in perioada urmatoare, CFR Calatori recomanda pasagerilor sa se indrepte si catre casele de bilete din toate garile in care se emit electronic legitimatii de calatorie unde vanzarea se face cu anticipatie, in regim de agentie de voiaj.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.