Romanii isi pot orna casa cu instalatii de iluminat in forma saniei lui Mos Craciun
Consultant pentru decorarea unui apartament cu doua camere costa aproximativ 100 de lei. Cu acesti bani, proprietarul se va bucura in zilele libere de un brad amenajat dupa ultimele tendinte. De asemenea, specialistul va indica locurile in care sa fie montate celelalte accesorii care sa insufle spiritul Nasterii Domnului la fiecare pas. Arhitectii de interior sint solicitati de sarbatori de catre firmele mari, in special pentru amenajarea de birouri.

Decorarea bradului de Craciun se poate face fie in stilul clasic, fie in cel modern. „Daca un interior are in dotare piese de lemn masiv, se va preta o amenajare clasica“, a precizat Alina Dinu, arhitect de interior in cadrul firmei SC Brenneka Group SRL. Amenajarea clasica presupune neaparat ca bradul sa fie verde si natural. Globuletele vor fi cele clasice de culoare rosie, galbena si albastra. O amenajare mai avangardista a bradului presupune decorarea acestuia in alb si negru. „Bradul poate fi alb, iar globuletele pot fi alese de culoare neagra. La fel se poate face si invers, bradul de culoare neagra si globuletele albe“, a mentionat Alina Dinu. Cel mai potrivit loc pentru amplasarea bradului este livingul. Decoratiuni care pot fi montate in fiecare camera din casa sint diverse coronite si ghirlande. „Aceste coronite se pot orna cu globulete, Mosi Craciuni, dupa gustul fiecaruia“, a adaugat Alina Dinu. Coronitele, cosuletele, precum si luminarile ornamentale pot fi cumparate de pe Internet la un pret intre 6 si 300 de lei.


Despre autor:

Cotidianul

Sursa: Cotidianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.