Operatorul de servicii medicale integrate private din Romania, MedLife, a inaugurat primul centru complex de medicina materno-fetala din Bucuresti, printr-o investitie de 500.000 de euro, potrivit reprezentantilor companiei.

Centrul de medicina materno-fetala este integrat in cadrul spitalului privat Life Memorial, iar in cursul anului 2008 se va adauga dotarilor existente un laborator de biologie moleculara si studii genetice.

Potrivit datelor furnizate de companie, numarul abonatilor MedLife a depasit 130.000 de persoane din peste 1.300 de companii, o crestere de 60% fiind vizibila si pe segmentul platitorilor per serviciu.

Cele mai solicitate servicii de ambulator au fost oferite de sectiile de Pediatrie, Oftalmologie, Obstetrica-Ginecologie, ORL, Dermatologie.

Pentru finalul acestui an, MedLife pregateste si deschiderea unei hyperclinici la Timisoara si a unui centru medical in Cluj-Napoca.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.