Un barbat de 76 de ani dintr-o comuna aradeana, care a fost dat disparut de familie, a fost gasit dupa trei zile de cautari cazut intr-o rapa de langa localitatea Silindia, in stare de semiconstienta, transmite NewsIn.

Familia lui Teodor M. a sesizat politistii de la Postul de Politie Buteni despre faptul ca, in data de 5 decembrie, barbatul de 76 ani a plecat cu caruta si doi cai, in padure si nu s-a mai intors. Cu sprijinul unei grupe de voluntari, formata din localnici care cunosteau zona, politistii au efectuat cautari pentru depistarea persoanei disparute.

„Dupa 72 de ore de cautari, in conditii de ceata si ploaie, politistii au reusit sa il gaseasca pe septuagenar. Acesta se afla cazut intr-o rapa din padurea comunei Silindia, si era in stare de semiconstienta“, a declarat inspector Camelia Tuduce, purtator de cuvant al Inspectoratului de Politie al Judetului Arad.

Barbatul de 76 ani a fost scos din rapa si transportat de urgenta la Spitalul Clinic Judetean Arad pentru ingrijiri medicale.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.