O tanara reclama ca a fost jignita si tratata inuman de ginecologi si asistente, la Spitalul Judetean Arges. Baietelul ei s-a nascut cu ambele maini paralizate.

Din cauza acestora, baietelul ei a avut ambele maini paralizate. Un medic si mai multe asistente de la maternitatea Spitalului Judetean Arges sunt acuzati de o femeie, care a nascut in luna februarie a acestui an, ca i-au tratat sarcina cu superficialitate si au umilit-o in momentele in care era in travaliu si dupa ce a nascut.

Carmen Radulescu se plange ca a fost tratata cu dispret, jignita si umilita de ginecologul Caziana Paun, dar si de asistente. Cu toate ca femeia avea indicatie de cezariana, personalul medical nu a luat-o in seama si au pus-o sa nasca normal.

Copilul s-a nascut foarte greu, iar imediat dupa nastere a avut ambele maini paralizate. Baietelul are nevoie de o interventie chirugicala pe care o va face in Germania, anul viitor, la sfarsitul lunii ianuarie. Operatia costa 15.000 de euro, bani pe care parintii i-au facut rost cu greu din imprumuturi. Medicul Caziana Paun a refuzat sa comenteze acuzatiile pe motiv ca nu-si aduce aminte de acest caz.

Indicatia de cezariana, ignorata de asistente

Carmen Radulescu a fost urmarita toata sarcina de medicul ginecolog Mihai Nurciu, de la Spitalul din Calinesti. Urma sa nasca cel de-al doilea baietel in luna februarie. Femeia a intrat in travaliu cu 10 zile inainte de data preconizata a nasterii, asa ca sotul sau a dus-o la Spitalul Judetean Arges, dupa ce au constatat ca medicul Mihai Nurciu avea telefonul inchis.


Despre autor:

Evenimentul Zilei

Sursa: Evenimentul Zilei


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.