Primarul Videanu recunoaste ca bordurile de ciment sunt de proasta calitate si vor trebui schimbate anual, insa acuza primarii de sector pentru aceasta situatie
Primarul general Adriean Videanu recunoaste ca utilizarea bordurilor de ciment inseamna "continuarea borduriadei pe mai multi ani", insa da vina pe primarii de sector pentru utilizarea acest tip de material. "Bordurile de ciment, de proasta calitate, care se folosesc la lucrarile executate in momentul de fata in Bucuresti sunt schimbate de primariile de sector. Pentru ca o bordura de ciment nu rezista, la urmatorul ciclu de intretinere sau reabilitare va fi nevoie sa se schimbe bordura respectiva. Daca ea este o bordura de calitate, are garantia de o suta de ani, asa cum facem in momentul de fata pe Str. Ellie Radu, Str. Beldiman, Dinicu Golescu: acolo unde sunt borduri de granit vechi, pe care le recuperam si le refolosim in reabilitarea drumurilor respective", a argumentat Videanu.


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.