Modelul petrecerii de Anul Nou organizate de primarul sectorului 5, Marian Vanghelie, prinde si anul acesta la public. Tom Jones, Bonnie Tyler, Culture Beat, Fun Factory, Underdog Project, Reamonn si Europe sunt cateva dintre vedetele revelioanelor din Romania.

Pregatirile sunt in toi. Meniurile sofisticate, solistii pretiosi, decoratiunile spectaculoase si artificiile inca le dau batai de cap organizatorilor celor mai populare revelioane din tara.

Presedintele PSD Bucu­resti, Marian Vanghelie, a spulberat "misterul" si a anuntat ca bucurestenii se vor bucura si anul acesta de revelionul de la Romexpo. "Suntem pe ultima suta de metri cu organizarea. Mai avem de negociat cu firmele de catering si in vreo doua saptamani va fi totul gata. Sigur e ca va canta Tom Jones", a spus primarul sectorului 5.

Tom Jones, invitat la Romexpo

Potrivit reprezentantilor primariei, pretul biletului, care anul trecut a fost de 95 de lei, va fi un pic mai scump de data aceasta, fara sa depaseasca insa 100 de lei. De programul artistic al "Vanghelionului" se va ocupa firma artistei Luminita Anghel.

"Spectacolul va fi diferit de ce a fost in anii trecuti. Vor fi foarte multi artisti din strainatate si nu ma refer doar la cei din muzica, ci si dansatori si alti artisti. Programul este construit pe conceptul unui show de strada", a explicat managerul LA Entertainment, Bogdan Friederich. in deschi­derea concertului lui Tom Jones va canta formatia Alphaville.

Pe langa acestia, vor mai sustine recitaluri de 20-30 de minute zece formatii romanesti, printre care Holograf, Simplu, VH2, Akcent sau Voltaj. Dar surpriza, spun organizatorii, vine de la o orchestra din Germania, care va acompania 12 solisti romani. Printre ei sunt Andra, Andreea Banica, Luminita Anghel, care de altfel va si prezenta show-ul, Marcel Pavel si Mihai Traistariu.

"Am ales voci adevarate, care pot sa cante cu acest band live. Show-ul va dura trei ore si va fi interactiv, adica in timp ce, de exemplu, Andra canta o melodie, Luminita si Mihai Traistariu fac backing vocal si tot asa", a mai explicat Bogdan Friederich.


Despre autor:

Adevarul

Sursa: Adevarul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.