Scriitori ca Cezar Paul-Badescu, Emil Brumaru, Marius Chivu, Filip Florian sau Cecilia Stefanescu au scris cate un text pe teme erotice, iar editura Trei le-a adunat pe toate intr-un singur volum, intitulat "Povesti erotice romanesti", care va fi lansat luni, la Clubul Taranului.

Editura Trei a convins 17 scriitori sa scrie despre erotism, demers ce nu a fost lipsit de suspans, din partea unor autori care au intarziat mult predarea, sau pentru unii despre care s-au facut pariuri ca nu vor scrie niciodata proza erotica, potrivit coordonatoarei volumului, directorul editorial Magdalena Marculescu.

Totul a inceput cu un text al Doinei Rusti. A urmat Stefan Agopian care s-a decis sa scrie in urma unei revelatii. Pentru Ioan Grosan s-au facut pariuri ca nu va scrie niciodata proza erotica. Autorul a predat insa, pe ultima suta de metri, "o splendida poveste despre amor si comunism".

Textele cele mai "hard" apartin insa, "indiscutabil", lui Dan Sociu si lui Ionut Chiva, potrivit directorului editorial Magdalena Marculescu.

Volumul va fi lansat luni, la ora 18.00, la Clubul Taranului din cadrul Muzeului Taranului Roman, informeaza NewsIn.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.