Magazinele virtuale sau casele de comenzi reprezinta o alternativa la cozile din supermarketuri

Placerea de a cumpara ceva celor dragi este umbrita mai ales acum, in preajma sarbatorilor, de timpul indelungat care se pierde in fata caselor de marcat. Produsele dorite sunt insa la un click distanta de noi, in magazinele virtuale. Putem cumpara orice, de la brazi de Craciun la ulei sau faina. Preturile sunt cu 25% mai mari decat cele de pe piata.

Maria Dumitru, la cei 67 de ani, este o impatimita a gatitului. intotdeauna, sar­batorile de iarna i-au oferit prilejul de a-si exersa talentul.

Este insa o femeie in varsta care nu mai poate sta mult in picioare in aglomeratie. "Nu mai pot sa ma plimb prin magazine, mai ales prin cele aglomerate. Din acest motiv am apelat la cumparaturile prin telefon. Produsele sunt ceva mai scumpe, dar livrarea ­este rapida", marturiseste ea.

Varianta on-line, preferata de cei mai tineri

"Munca imi ocupa tot timpul, iar cumparaturile on-line imi economisesc foarte mult timp si sunt foarte comode", este de parere si Iuliana Chirca, de 45 de ani.

Pentru magazinele virtuale, sezonul sarbatorilor de iarna este unul foarte incarcat si in acelasi timp profitabil. "Timpul inseamna bani, iar cel acordat cumparaturilor si orelor petrecute la cozile interminabile si in trafic poate fi folosit pentru a face lucruri mult mai importante si utile", ne-a declarat Mihaela Duta, reprezentantul unui magazin virtual.

Acesta recunoaste ca, fata de anul trecut, numarul comenzilor a crescut. „Primim multe comenzi si de la persoanele care se afla la munca si doresc ca atunci cand vin acasa sa gaseasca frigiderul plin", ne-a spus ea.


Despre autor:

Adevarul

Sursa: Adevarul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.