CFR Calatori va introduce anul viitor, 1.600 de trenuri trenuri cu rang superior, internationale si personale, iar din 9 decembrie 2007 va fi implementat programul de mers cadentat (cu plecari la intervale fixe), potrivit noului mers al trenurilor, valabil din 9 decembrie, informeaza NewsIn.

CFR Calatori a anuntat ca, incepand cu data de 9 decembrie 2007, ora 00.01, se va pune in aplicare noul mers al trenurilor de calatori, valabil pana la data de 13 decembrie 2008.

Astfel, anul viitor vor circula aproximativ 1.600 de trenuri din care 200 de trenuri de rang superior, 75 de trenuri internationale si 1.330 de trenuri personale, mentinandu-se trenurile traditionale care au o piata formata. In plus, vor exista legaturi directe spre Viena, Budapesta, Praga, Sofia, Salonic, Chisinau, Moscova, Istanbul, Munchen, Venetia si Belgrad.

De asemenea, CFR Calatori va introduce trenurile cadentate (cu plecare la intervale fixe) pe ruta Bucuresti Nord-Pitesti-Craiova si retur, urmand ca in viitor sa fie folosite si pe alte rute. Brosura „Mersul Trenurilor de Calatori, 2007/2008” poate fi achizitionata la pretul de noua lei de la ghiseele statiilor si agentiilor de voiaj din toata tara.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.