Compania Nationala de Cai Ferate CFR SA a informat astazi ca circulatia feroviara intre Predeal si Timisul de Sus este in continuare ingreunata din cauza ninsorilor abundente care au provocat prabusirea copacilor pe calea ferata, informeaza NewsIn.

"Incepand cu ora 7.22 s-a inchis firul II de circulatie, iar trenul rapid 371 care se afla in parcurs, urmeaza sa astepte redeschiderea circulatiei. Intre orele 8.05 - 8.24 si firul I de circulatie a fost blocat de caderea copacilor, pe distanta Predeal - Timisul de Sus", se precizeaza intr-un comunicat remis de Ministerul Transporturilor.

CFR cere scuze calatorilor si informeaza ca echipele sale de interventii lucreaza pentru a indeparta copacii cazuti si pentru a reface linia de contact in cel mai scurt timp.

Mai multe trenuri de calatori care circulau pe Valea Prahovei au inregistrat intarzieri de pana la 120 de minute, si in cursul noptii de marti spre miercuri, din cauza unor copaci cazuti pe liniile de contact.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.