Directorul SC Drumuri Nationale, Sorin Stoican, a declarat ca este vorba de mai bine de 30-40 de copaci care au cazut ori s-au rupt atat in cursul noptii, cat si in aceasta dimineata pe marginea drumului respectiv, din cauza viscolului si a vantului puternic.

„Se lucreaza de ore bune, e treaba lunga. Avem acolo 4 drujbisti si incercam sa indepartam copacii, dar este greu, iar noaptea nu vom putea lucra, este pericol sa mai cada alti copaci”, a declarat Stoican.

Potrivit lui Stoican, copacii au cazut dinspre varful coastei, atat din stanga cat si din dreapta drumului, iar circulatia este blocata.

Citeste si:

„Este primul an cand incercam sa tinem acest drum deschis, era drum secundar. Daca nu se va putea, il trecem la nivel de viabilitate redus”, a mai spus Stoican.

Distanta afectata de caderile de copaci se intinde pe aproximativ 4 km, intre cele doua comune, dar nu sunt masini prinse in trafic. Stratul de zapada, potrivit sursei citate, este de aproximativ 80-90 de cm in zona respectiva si ninge in continuare, informeaza NewsIn.