MediaPro Pictures propune un subiect de film ce are ca tema cazul avocatei disparute.

Sub sloganul „Adevarul e dincolo!", protv.ro ii provoaca pe romanii care cunosc cazul celebrei avocate Elodia sa faca un exercitiu de imaginatie si sa intre in concursul national de scenarii „Enigma Elodiei".
Competitia se desfasoara on-line, pe site-ul www.enigmaelodiei.ro, unde participantii pot completa variantele lor referitoare la misterioasa disparitie a avocatei. Voturile vizitatorilor aleg sectiunea la care se incadreaza postarea. Astfel, sunt doua categorii de concurs: „hazlio-sf" si „sado-maso".

Scenariile primesc note de la 1 la 5

Dupa postarea scenariului, participantii trebuie sa aleaga o personalitate de pe site (la alegere, nume precum Nicolae Ceausescu, Rambo, George Bush, Bugs Bunny, Mos Craciun sau Angelina Jolie), care sa promoveze materialul. Scenariul trebuie completat pe un formular standard, iar notarea se face de la 1 la 5.

La finalul competitiei, urmatorii 10 clasati dupa marele scenariu castigator vor primi invitatii la film, precum si alte cadouri. Concursul a inceput luni, zi in care a fost lansat si site-ul www.enigmaelodiei.ro, si se va incheia pe 31 ianuarie 2008. Castigatorii vor fi anuntati pe 1 februarie.

enigmaelodiei.ro, pentru amatori

Initiativa acestui concurs interactiv le apartine oamenilor din divizia on-line a Pro Tv, iar subiectul a fost ales „dupa criterii strict jurnalistice, fiind unul dintre cele mai mediatizate si controversate subiecte ale momentului", a declarat, pentru „Adevarul", Cristina Popov, Internet Business Unit Brand Manager.
„Fie ca a fost vorba de o stire sau de articole mai ample, toate materialele privind aceasta disparitie s-au bucurat de audienta, indiferent de canalul care le-a difuzat", a adaugat ea. Protv.ro ofera publicului un „loc" prin care fiecare spectator isi spune propria varianta despre cazul avocatei Elodia, totul printr-un mod inedit de abordare.

Una dintre rigorile impuse de organizatori este ca scrierile sa nu contina cuvinte sau expresii obscene. Fiindca site-ul a fost lansat de doar doua zile, nu s-a putut face o statistica legata de scenaristii amatori care participa la deosebita competitie.

„Da, mama, cu biciu-n mine, ca Elodia nu vine"

Pana in acest moment, pe site au fost inregistrate peste 30 de scenarii, cu titluri mai mult sau mai putin sugestive: „Elodia, Romanii si Cartea de Istorie", „Audienta lui Diaconescu", „Da, mama, cu biciu-n mine, ca Elodia nu vine", „Elodia sunt eu", „Evadarea esuata a Elodiei", „Elodia, mereu surprinzatoare" sau „Super Elodia". „Enigma Elodiei" se inscrie in seria concursurilor „Gandeste liber", initiate de ProTv si www.protv.ro de-a lungul timpului: „Propune-i o valentina", „Fa-ti-o mie (1 martie)", „Ia-ti 1 MaiEU de ProTeVeu!" si „Vara in topless".

Daca Elodia n-o sa fie gasita, vie sau moarta, emisiunea de la OTV despre acest caz va reusi sa atinga performanta serialului „Tanar si nelinistit".


Despre autor:

Adevarul

Sursa: Adevarul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.