Figura deja cunoscuta printre actorii de la Hollywood, actorul Marcel Iures a terminat filmarile la pelicula "The Code", unde joaca unul dintre rolurile principale, unul negativ, al unui "mare magnat rus" de diamante, cu depozite de pietre pretioase in muntii Ural, ale carui oua Faberge sunt ravnite de Banderas si Freeman.

Despre atmosfera de filmari, maestrul a declarat pentru Mediafax: "Am avut o relatie profesionala absolut minunata cu Morgan Freeman si Antonio Banderas, si sper ca va fi un succes care e garantat deja de genul filmului."

De asemenea, il descrie pe Morgan Freeman drept un tip foarte glumet, care gasea prilejul in timpul filmarilor sa destinda atmosfera, fiind "un tip mucalit".

Iures s-a declarat foarte incantat de faptul ca a lucrat din nou cu regizoarea Mimi Leder, impreuna cu care a debutat in cetatea filmului, in urma cu 10 ani, cu filmul "The Peacemaker".


Despre autor:

Sursa: Curentul.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.