Giuliano di Filippo, Luigi Frattola, Vicenzo Sanso, Stoyan Daskalov si Orfeo Zanetti canta in aceasta seara la Sala Palatului, in cadrul spectacolului “Noaptea Italiana”.

Spectacolul a inclus lucrari ale marilor compozitori Verdi, Donizetti, Rossini, Puccini. Fiecaare dintre acesti tenori a concertat pe scenele mari ale Europei si ale lumii. Sunt cunoscuti de publicul din toata lumea pentru spectacolele de calitate pe care le ofera. Vocile lor au fost auzite si aplaudate incepand cu Opera din Viena, pana la Scala, pe toate marile scene europene, doi dintre ei concertand chiar si la Operele din Australia si New York. Spectacolul “Noapte italiana” face parte din turneul 2007-2008 pe care cei cinci il fac in toata Europa.

In afara de ariile celebre din opere precum Traviata, Tosca, Rigoletto, Othello, Turandot, programul acestui turneu cuprinde si cantonete italiene, cantece specifice napoletane care fac ca reprezentatia in sine sa fie un adevarat regal. Spectacolele de la Iasi (Casa de Cultura a Studentilor), Bucuresti (Sala Palatului), Brasov (Teatrul Dramatic -5 decembrie), Baia Mare (Casa de Cultura a Sindicatelor - 6 decembrie), Cluj (Teatrul National -7 decembrie ), vor cuprinde, in plus, Cantece de Craciun.

Cei cinci tenori ne vor incanta cu arii celebre din opere, cantonete si cantece de Craciun, fiind acompaniati de Metropolitan International Simphony Orchestra, sub bagheta dirijorului Nayden Todorov. Biletele sunt puse in vanzare la salile in care se vor sustine concertele. Pretul biletelor variaza de la 50 Ron la 200 Ron.


Despre autor:

Cronica Romana

Sursa: Cronica Romana


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.