In aceasta seara, incepand cu ora 19.30, artistul va sustine un spectacol la Sala Palatului .
Prima parte a concertului este dedicata muzicii folk, in care Stefan Hrusca va canta piese de pe cel mai recent material discografic, "Balade Speciale". Cea de-a doua parte a spectacolului vine in intampinarea sarbatorilor cu colinde. Evenimentul, care va dura aproape trei ore, incheie seria turneului national de promovare a noului CD.

Daca pana de curand Stefan Hrusca era "omul cu chitara", acum artistul si-a facut o trupa care il acompaniaza in concertele sale prin tara. Desi la inceput a fost sceptic in aceasta privinta, el a inceput sa indrageasca ideea.

Prima intalnire cu trupa (clape - Ionut si Radu, bas - Attila, chitara - Cosmin si percutie - Mario) a fost cu cateva zile inainte de a canta la o emisiune la tv. Cum ecourile publicului au fost pozitive la aceasta colaborare, artistul s-a declarat incantat de schimbarea produsa in cariera sa.

Playlistul contine balade si colinde

In cadrul concertului de la Bucuresti, Stefan Hrusca va interpreta cateva dintre baladele incluse pe noul album, "Balade Speciale", precum si piese mai vechi, printre care "Un copac cu flori" si "Ruga pentru parinti", melodie cu care artistul s-a lansat in urma cu aproape 25 de ani. Piesa de debut, pe versurile lui Adrian Paunescu, este una sensibila, pe care Stefan marturiseste ca nu o poate canta oriunde sau la cerere: "Iti trebuie o stare anume. O cant atunci cand publicul are o anumita incarcatura emotionala".
Cea de-a doua parte a concertului va fi dedicata exclusiv celor mai frumoase colinde cu care si-a obisnuit publicul. Nu vor lipsi din spectacol piese ca "Florile dalbe", "Linu-i lin" sau "Trei pastori".

Hrusca este tatal a doi copii: Stefan junior, zis Stefanel, si Andra, care il mostenesc pe artist in pasiunea pentru muzica.


Despre autor:

Adevarul

Sursa: Adevarul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.