Secretariatul General al Guvernului si Agentia Nationala pentru Rromi, initiatorii campaniei “Discriminarea rromilor se invata acasa“, anunta lansarea concursului de scurt-metraje pe tema discriminarii rromilor, „Doi pe un balansoar”.
Ideea concursului a aparut din dorinta autorilor campaniei de a pune intr-un context artistic tema discriminarii etniei rrome. Cei care doresc sa participe sunt asteptati sa trimita un scurt-metraj, filmat pe orice suport (camera digitala, telefon mobil, webcam etc.) si sa il posteze pe website-ul campaniei (sper.org.ro), pana la data de 20 ianuarie 2008. Filmul nu trebuie sa depasasca 10 minute. Scurt-metrajele inscrise vor putea fi vizionate de catre public, pe website, inainte de jurizare, iar internautii isi vor putea exprima preferintele personale prin stelute si comenta online filmele. Un juriu alcatuit din Catalin Mitulescu (regizor), Catalin Cristiutiu (editor montaj), Andrei Butica (director de imagine) si Claudiu Mitcu (producator) va desemna filmul castigator care va fi premiat cu pelicula color in valoare de 3.100 de Euro.


Despre autor:

Cronica Romana

Sursa: Cronica Romana


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.