Doi bucuresteni sunt cercetati penal de politistii de la Brigada Rutiera, dupa ce, in cursul noptii trecute, au fost filmati intr-o cursa ilegala de masini pe soseaua Pantelimon, informeaza Politia Capitalei.

Cursa a fost inregistrata in jurul orei 02.00, de un aparat radar instalat in zona Pantelimon. Conform Politiei Capitalei, cei doi bucuresteni si-au aliniat masinile, un Opel Corsa si un VW Golf in zona Iancului, au pornit si, pana in apropiere de strada Avrig, au ajuns la viteza de 148 de kilometri pe ora.

Conducatorii celor doua masini au fost identificati de politisti si au 19 ani. Pe numele lor, Alexandru B. si Ovidiu U., s-a intocmit dosar penal pentru participare la curse auto neautorizate. Cei doi risca o pedeapsa cuprinsa intre trei luni si doi ani de inchisoare sau amenda penala, informeaza NewsIn.

Purtatorul de cuvant al Brigazii de Politie Rutiera a Capitalei, Constantin Stroescu a declarat ca 13 persoane au fost cercetate penal in urma celor sase curse auto ilegale depistate anul acesta de agentii de circulatie.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.